19 [FEB 16] MONDEN Buzau
Vineri, 19 februarie 2016

Constantin Ungureanu, în studioul Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1439 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

În această dimineaţă, ascultătorii Focus Fm au avut parte de un interviu surpriză, în emisiunea Dimineaţa TA. Liderul trupei Nemuritorii a ajuns în studioul de radio, cu noutăţi.


Ca în fiecare an, cea mai iubită trupă etno va face un turneu în Moldova, în perioada 1-8 martie. Cei trei haiduci vor împărţi mărţişoare muzicale şi ghiocei doamnelor şi domnişoarelor care vor ajunge la spectacolele lor. Merg în promovare cu noul lor material discografic şi bucură sufletele moldovenilor. Publicul de acolo este cu fiecare ocazie minunat şi trupa se bucură de o primire călduroasă.


2016 înseamnă noi concepte, trupa fiind mereu surprinzătoare, cu proiecte şi apariţii interesante pentru publicul ei. Profesorul Constantin Ungureanu, liderul de la Nemuritorii, va începe colaborarea cu artişti de soi de peste Prut, pe partea de compoziţie.


Cu această vizită, în studioul Focus Fm,  Constantin Ungureanu a lansat invitaţia ascultătorilor de a nu rata concertul de sâmbătă, 20 februarie de la ora 17.00, în reluare duminică de la aceeaşi oră.


Etichete: Constantin |  Focus |  studioul |  Ungureanu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU