10 [SEP 15] MONDEN Buzau
Joi, 10 septembrie 2015

Concerte 'grele' la Buzău

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1433 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Organic Noise Experiment (ONE) fac show rock la Buzau

Luna septembrie aduce pentru buzoieni concerte de neratat. Două trupe tribut pentru marii Whitesnake şi AC/DC, dar şi Organic Noise Experiment din Canada, fac show pe 12 septembrie, respectiv pe 24 septembrie în oraşul nostru.


Buzoienii se pregătesc de concerte. Nu orice piese vor răsuna live însă, ci marile hituri ale unor trupe rock de succes. Un concert maraton rock de 4 ore se întâmplă sâmbătă, pe 12 septembrie, începând cu ora 21:00 fix, când două din cele mai bune trupe tribut europene FOREVERMORE şi THE WIRE vor crea iluzia că pe scenă sunt regii rock-ului mondial, WHITESNAKE şi AC/DC. Forevermore ( tribut WHITESNAKE) şi THE WIRE (tribut AC/DC) promit 4 ore de rock bun, iar organizatorii pun în vânzare bilete cu preţuri pe două categorii, preţ pentru un bilet 40 lei cat I, 30 lei cat II.


Pe 24 septembrie, are loc un eveniment de zile mari, cu prezenţa obligatorie a iubitorilor de rock şi blues din Buzău. Organic Noise Experiment (ONE) este trupa lui Bubu Luca, un orădean, plecat în Canada de vreo 30 de ani. Marius Luca, zis „Bubu”, a fost parte a legendarei trupe Metropol. După care, la începutul anilor 80, Bubu a întemeiat Metrock împreună cu Joe Balogh. Cu experienţă în muzică, acesta a întemeiat trupa ONE după ce a emigrat în Canada. Concertul este programat să înceapă la ora 20.30, într-un club de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

 


Etichete: Buzău |  Concerte |  grele
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU