15 [APR 16] MONDEN Buzau
Vineri, 15 aprilie 2016

Cătălina Toma preia reţeta succesului de la Rihanna

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 1085 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Cătălina Toma

Făcea valuri în muzica românească, în anii 2000. Cătălina Toma a ajuns în America şi după o pauză îşi reia cariera în muzică. A început să lucreze cu producătorul unuia dintre cele mai bine vândute albume ale Rihannei, ”Loud”, ce cuprinde marile succese ”Man Down” și  ”Love The Way You Lie".  


Buzoianca a abandonat showbizz-ul românesc, considerând actualitatea muzicală a vremii un teren ostil şi nepregătit pentru genul muzical pe care ea și-a dorit să-l abordeze, R&B, mărturisind la vremea respectivă că aşteaptă momentul când piaţa va fi matură şi pregătită s-o primească. Din păcate pentru ea, au urmat 17 ani de încercări și înregistrări în Anglia, Spania și apoi Statele Unite (Los Angeles), unde s-a stabilit de circa 7 ani.  

Lucrează piese noi cu faimosul Ciad ”C-Note” Roper şi e gata de revenire. În urma succesului discului, care s-a vândut în peste opt milioane de copii peste tot în lume, C-Note a fost recompensat cu Discul de Platină și a primit și un Grammy. 


Cătălina Toma a fost numită, de către presa timpurilor, Prinţesa R&B. A avut colaborări cu Puya, Don Baxter, La Familia şi a lansat piese care au devenit hituri. Printre cele mai cunoscute melodii ar fi Îmi fac de capEu de voi vreaAdevăr sau minciună şi Poveste fără sfârşit, cu B.U.G Mafia.


Etichete: Cătălina |  preia |  reţeta |  Rihanna |  succesului
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU