23 [AUG 18] MONDEN Buzau
Joi, 23 august 2018

Cătălina Toma, neschimbată de viața din SUA

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 3160 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Cântăreaţa Cătălina Toma, care a devenit faimoasă în anii ’90, în special pentru piesa “Poveste fără sfârşit”, cu BUG MAFIA, arată neschimbată după ani buni de trai în SUA. 

Buzoianca rămâne una dintre cele mai deosebite prezențe din istoria muzicii românești. Look-ul său, cu tunsoarea extravagantă, a creat vâlvă la vremea respectivă și este o etichetă la care Cătălina nu renunță nici azi. Așa cum se poate observa din cele mai recente fotografii, buzoianca arată foarte bine. Din 2017 însă, artista nu a mai lansat nici o piesă, iar admiratorii săi îi cer insistent în zona rețelelor de socializare să mai lanseze și altă melodie, după FLY, pe care o puteți asculta cu un click AICI.  

S-a născut la Buzău și este absolventă a Școlii de Artă, la clasa lui Nicușor Tănase. Au fost ani când succesele sale muzicale ”Hai să fim high”, ”Tovarășii tăi” ori ”Poveste fără sfârșit” (feat BUG Mafia), se auzeau în difuzoarele din întreaga țară, românii fiind vrăjiți de vocea ce a obișnuit întreaga țară cu”r&b”-ul, gen pe care Cătălina l-a importat cu mare curaj.


Etichete: Cătălina |  neschimbată |  viața
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU