02 [IUN 14] MONDEN Buzau
Luni, 02 iunie 2014

Cătălina Toma experimentează, peste ocean, în muzică, dar şi în fotografie

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
1 vot 2343 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Succesul nebun pe care îl înregistra în anii '90 Cătălina Toma, artista buzoiancă la origini, nu a fost uitat de fani. Au trecut 20 de ani de când Cătălina rupea gura târgului cu apariţiile ei ieşite din tipare şi cu piesa “Poveste fără sfârşit”, interpretată alături de BUG Mafia.
Între timp, Cătălina Toma s-a mutat în SUA, încă mai experimentează în muzică şi pare că nu se regăseşte în ceea ce cere piaţa şi, implicit, în ceea ce impun casele de discuri. În viaţa ei şi-a făcut loc o nouă pasiune- fotografia, iar instantaneele pe care le-a realizat le expune pe reţele de socializare.
Într-un interviu pentru ziare.com, Cătălina Toma povesteşte despre provocările vieţii de artist, peste ocean, despre dorul de România şi despre cum face pâine de casă în fiecare zi ca să simtă mirosul de “acasă”. Iată, mai jos, câteva pasaje din acest interviu publicat de ziare.com:

“Rep:  De ce nu am mai auzit de tine? Ce ai făcut în toţi aceşti ani?

Am experimentat cu diferite stiluri muzicale, cu diferite case de producţie şi manageri. Industria muzicală este mereu în schimbare şi, de multe ori, ce vreau eu să fac în muzică nu este compatibil cu ce vor casele de producţie. Pe de altă parte, în industria din momentul ăsta, dacă nu te supui regulilor şi cerinţelor din industrie, nu ai o uşă deschisă către play-listurile radiourilor…

Am preferat, pentru o perioadă, să stau în umbră decât să mă prezint pe platourile de televiziune ca să vorbesc despre viaţa mea personală şi nu despre muzica pe care o fac sau despre artă, în general.


Rep: Cum te-ai acomodat cu viaţa peste ocean? Ce-ţi lipseşte?

A fost ca şi cum m-am mutat de acasă la casa de vacanţă…şi, ca să îţi răspund la întrebare, nu trece o zi fără să îmi fac pâine de casă..(râde)

Rep: De când eşti pasionată de fotografie? Această pasiune îţi aduce şi un venit? Fotografiile tale pot fi admirate undeva?

Fotografia, pentru mine, nu e sursă de venit, ci este o formă de a-mi exprima creativitatea şi să exploatez puţin grăunţa de narcisism pe care, inerent, toţi o avem în noi. În epoca în care trăim, Facebook, Instagram şi Twitter sunt expoziţia ideală pentru un artist."Imagini artistice incredibile din arhiva personală a Cătălinei Toma, vedeţi în galeria foto a acestui articol.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU