22 [APR 19] MONDEN Buzau
Luni, 22 aprilie 2019

Cătălina Toma dă muzica pe modă

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1516 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Cea mai excentrică artistă a anilor 90 de la noi, a acordat un interviu în direct în emisiunea lui Cristi Brancu. Cătălina Toma, senzaţia R&B, a rămas neschimbată după 20 de ani de când s-a retras din showbiz. S-a mutat în America şi nici nu vrea să mai audă de ţara natală.

Buzoianca noastră Cătălina Toma, care cânta în anii 90 cu BUG MAFIA,  este neschimbată de când a părăsit România și a decis că America i se potrivește mai bine. Tot blondă și tunsă periuță, Cătălina este încă pasionată de același gen muzical pe care l-a făcut popular în țara noastră, în urmă cu 20 de ani, r&b, dar nici prin cap nu-i trece să mai cânte în România. Cu siguranță vă mai aduceți aminte hit-urile „Hai să fim high', „Tovarășii tăi' ori „Poveste fără sfârșit' (feat. BUG Mafia), însă celebritatea singurei artiste de pe plaiurile mioritice tunse periuță, la vremea aceea, a durat doar câțiva ani. A decis să plece în America, dar nu înainte de a lăsa fanilor un pictorial incitant în Playboy.

Cu ce se mai ocupă în ziua de astăzi, în „țara tuturor posibilităților'? De curând își urmează cel mai mare vis din copilărie, acela de a desena. Studiază din greu. Ilustratia in moda este un pas esential al transpunerii conceptelor de design intr-o forma accesibila publicului larg, iar asta o preocupă acum pe buzoiancă.

Etichete: Cătălina |  muzica
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU