29 [SEP 15] MONDEN Buzau
Marţi, 29 septembrie 2015

Câştigătoarea X Factor Adina Răducan, în show la Sala Palatului cu Horia Brenciu

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3245 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Horia Brenciu îşi ia cât se poate de în serios rolul de mentor pentru cele pe care le-a dus în punctul de a câştiga show-urile muzicale în care a fost jurat. Câştigătoarea X Factor, buzoianca Adina Răducan şi Julie Mayaya, câştigătoarea Vocea României, au făcut parte în weekend din cel mai mare eveniment al artistului de la Sala Palatului, declarat sold out de organizatori.


Peste tot le ia cu el. Horia Brenciu este un profesor dat naibii. Adina Răducan şi Julie Mayaya sunt luate pe la toate evenimentele mari de către mentorul lor. În acest weekend, artistul a făcut cel mai mare show, timp de două zile în faţa a câte 4.000 de spectatori. 


Pe 26 şi pe 27 septembrie, Horia Brenciu şi invitaţii săi, Smiley, Delia, Nelu Ploieşteanu, George Natsis, Julie Mayaya, Adina Răducan, Jorjac şi prezentatorii Răzvan Simion şi Dani Oţil au umplut de două ori sala de 4.000 de locuri din Bucureşti, cele două concerte fiind un adevărat succes. 


Spectacol a fost anunţat a fi unic în România, cu muzică swing şi jazz, intitulat “MY WAY”.  Acesta a fost un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la naşterea artistului. Horia Brenciu  a adus în prim plan un gen care a făcut istorie în lumea filmului, a muzicii şi, fără îndoială, în inima publicului. Au fost live pe scenă şi momente dedicate altor mari artişti: Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gică Petrescu. 


Momentul live îl puteţi viziona AICI: https://www.youtube.com/watch?t=122&v=oWf0KnwpRRg .Etichete: Adina |  Brenciu |  Câştigătoarea |  Factor |  Horia |  Palatului |  Răducan
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU