16 [NOV 15] MONDEN Buzau
Luni, 16 noiembrie 2015

Carmen Negoiţă promovează Vulcanii Noroioşi

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 3666 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Carmen Negoiţă promovează Vulcanii Noroioşi

Carmen Negoiţă a petrecut un weekend cu fetele la Buzău. A dat o fugă la Vulcanii Noroioşi şi mai apoi s-a relaxat într-o cafenea din oraş.


Fashion bloggerul Carmen Negoiţă a ales ca în weekend să facă o plimbare cu două dintre prietenele sale până la Buzău. Prima oprire a fost la Vulcanii Noroioşi, locul care atrage ca un magnet vizitatori din toate colţurile ţării, dar şi vedete care în număr foarte mare au tras cadre acolo pentru reviste sau pentru videoclipuri. S-a arătat extrem de încântată de Vulcanii Noroioşi şi a făcut o mică promovare a locului şi pe contul personal de pe o reţea de socializare. A doua oprire a fost într-un local de pe bulevardul central din Buzău, unde a savurat o cafea bună. A fost destul de reţinută cu bunătăţile culinare, căci Carmen a muncit foarte mult pentru silueta de acum.


Fosta soţie a omului de afaceri Ionuţ Negoiţă, a înflorit după divorţul din urmă cu 5 ani. Mamă singură a doi copii, Carmen a început o viaţă nouă după separarea de soţul său. A avut numeroase schimbări de look, încercând ce i se potriveşte cel mai bine, a slăbit mult trăgând la sală şi spune că indiferent de vârsta pe care o ai tot ce trebuie să faci să te simţi bine e să vrei asta cu adevărat. Are un blog de modă de aproape 3 ani. Carmen Negoiţă este o adevarată apariţie la evenimentele mondene din Bucureşti si este mereu în pas cu moda. 


Etichete: Carmen |  Negoiţă |  Noroioşi |  promovează |  Vulcanii
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU