07 [IUL 15] MONDEN Buzau
Marţi, 07 iulie 2015

Cântareaţa Dana Dobre se perfecţioneaza în make-up

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 2840 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Mereu sincronizata cu trendurile în materie de moda, foarte atenta la imaginea sa si extrem de cocheta, Dana Dobre face un nou pas în perfectionarea sa în beauty. Si-a descoperit talentul în make-up si a urmat cursuri în Capitala pentru a face totul ca la carte. 


De saptamâna aceasta, cântareata Dana Dobre este ucenica unuia dintre cei mai buni make-up artişti de la noi din ţară, Andreea Vilau. Make-up blogger, make-up artist la MAC cosmetics, protagonistă în diverse videoclipuri, Andreea Vilau este şi va ramâne o inspiraţie de moment, de fiecare dată. Aceasta este cunoscută pentru modul deosebit de a experimenta feminitatea şi reuşeşte să capteze atenţia cu fiecare apariţie a sa. Mare fană Lady Gaga, Andreea Vilau este make-up artist profesionist şi reuşeşte să fie confundată foarte uşor cu diva de peste Ocean. 


Buzoianca va profita de toate cunostinţele Andreei Vilau, iar în cele 40 de ore de curs îşi doreşte să devină foarte bună în acest domeniu. Printre punctele forte ale cursului se află şi lecţii despre îngrijirea tenului, corectarea feţei prin sculpting, efecte tridimensionale obţinute prin lumini şi umbre, cromatologie, make-up de zi, de seară, de revistă şi de fashion. 


Etichete: cursuri |  make-up |  profesoniste |  Dana Dobre
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU