22 [FEB 16] MONDEN Buzau
Luni, 22 februarie 2016

Buzoienii, premiaţi la Dance Star Romania

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1843 vizualizari 3 comentarii monden@focustv.ro

Buzoienii demonstrează, încă o dată, că sunt o forţă. Trupa de fete X-pose a cucerit locul al doilea, în acest weekend, la cea mai importantă competiţie de dans a timpurilor din ţara noastră, Dance Star.


În acest weekend, la Bucureşti s-a desfăşurat Dance Star Romania. Peste 3.000 de dansatori au dorit să îşi facă pasiunea pentru dans cunoscută , în cadrul celei mai mari competiţii de acest gen din România.  La Palatul Copiilor din Bucureşti, toţi au încercat să arate că sunt cei mai buni, iar buzoienii nu au lipsit.  Pe numeroase categorii, solo sau grup, numerele de dans au fascinat publicul. 


8 tinere frumoase foc au concurat pe categoria URBAN DANCE STYLES şi au reuşit să urce pe poziţia a doua, din 6 trupe.  Muu Love a prins poziţia 1 la seniori pe OPEN.


În fiecare an, cei cu adevărat pasionaţi de dans participă în cadrul acestei competiţii, fie pentru a-şi întări poziţia, fie pentru a se afirma la nivel internaţional. Reprezentantul României la DanceStar Finals – World Dance Masters va merge în Porec, Croaţia pe data de 25-29 Mai 2016Etichete: Buzoienii |  Dance |  premiaţi |  Romania
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Anonim
26 februarie 2016
Dar ati fost foarte bine informati inainte de a scrie acest articol! Felicitari!
Sabin
26 februarie 2016
Din cate stiu eu era o trupa mixta
Liliana
26 februarie 2016
Tin sa menționez ca trupa este formata si din cei 4 baieti! http://youtu.be/EYymfjP4OMs


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU