15 [IAN 14] MONDEN Buzau
Miercuri, 15 ianuarie 2014

Buzoianul Urs ridică temperatura! Uite ce shooting sexy a făcut! FOTO

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
6 voturi 2804 vizualizari 1 comentariu monden@focustv.ro

Cu siguranţă am putea spune despre buzoianul Andrei Ursu că este un tip extrem de expresiv. Nu am greşi cu nimic, mai ales ca tânărul, pe care prietenii îl alintă Urs, este un fan împătimit al fotografiei. Îi iese totul foarte bine atunci când se află în faţa obiectivului de fotografiat, de aceea în lungul vremii mai mulţi fotografi amatori l-au dorit ca model.


De curând, bucureşteanca Alexandra Savu a spus că este momentul pentru o nouă provocare dată buzoianului nostru. Când doi oameni care adoră să se exprime prin intermediul fotografiei se întâlnesc, atunci sigur iese ceva spectaculos. Shooting-ul realizat de cei doi are un aer creepy, dar totodataă are şi o tentă erotică, Urs reuşind să se joace foarte bine cu stările sale de spirit.

 
Dansator în trupa Andreei Bănică, Urs adoră să fie în atenţia publică. Are şi numeroase calităţi care îl recomandă să fie aşa. Este un personaj versatil, carismatic, care încă de pe băncile şcolii s-a făcut remarcat. Fost elev al Colegiului Bogdan Petriceicu Haşdeu, adolescentul a apărut cu diverse ocazii la televiziunile locale, ba în calitate de Preşedinte al Elevilor, ba de model, fotograf, sau dansator.


Cuvintele sunt de prisos, important este că avem adolescenţi care îşi urmează visurile şi care ajung acolo unde îşi doresc. Indiferent de destinaţie...
Etichete: andrei ursu |  urs |  monden
Voteaza articolul: bun: 6  |  slab: 0   6

Comentarii

Alexandra Savu
17 ianuarie 2014
As aprecia daca ati adauga si sursa fotografiilor in acest articol! Sursa: http://couturecreeps.wordpress.com/ Multumesc!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU