23 [MAI 18] MONDEN Buzau
Miercuri, 23 mai 2018

Buzoianul Alex Nedelcu nu a ajuns în finala EXATLON

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3417 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Seara trecută a fost una extrem de grea și de emoționantă pentru concurenții Exatlon. Cu doar o zi înainte de marea finală a concursului, pentru doi concurenți, printre care și buzoianul Alexandru Nedelcu, visul câștigării competiției s-a sfârșit. 

Jocurile au fost decisive pentru nu unul, ci doi concurenți care și-au luat adio de la Exatlon. Luptele s-au dat între Vladimir Drăghia, singurul care a mai rămas din echipa Faimoșilor, și trei Războinici: Ștefan Floroaica, Ionuț Sugacevschi și buzoianul Alex Nedelcu. În urma solicitantelor probe, cel care a părăsit primul competiția a fost buzoianul nostru, după ce a pierdut lupta contra lui Ionuț. Acesta din urmă a devenit, astfel, primul semifinalist Exatlon 2018.

Ieri seară nu a mai contat votul celor de acasă și nu s-a mai ținut nici evidența echipelor, fiecare concurent jucând pe cont propriu, pentru marele premiu, care este unul substanțial, 100.000 de euro. Finala este astăzi și va dura trei ore, timp în care probele se anunță extrem de dificile.

Buzoianul Alexandru Nedelcu este dansator profesionist și este și instructor de dans. Acesta este un dansator destul de apreciat și în peisajul showbizului românesc, dovadă apariția lui în cel mai recent clip al Antoniei, Tango. 


Etichete: ajuns |  Buzoianul |  EXATLON |  finala |  Nedelcu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU