12 [MAI 13] MONDEN Buzau
Duminică, 12 mai 2013

Buzoianca Loredana Moise îi pune pirostriile lui Tăriceanu pe 16 iunie

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 5661 vizualizari 2 comentarii monden@focustv.roPersoanele care pot oferi detalii interesante, fotografii sau filmuleţe cu sau despre Loredana Moise, o pot face pe adresa redacţiei: news@sansanews.roFostul premier Călin Popescu Tăriceanu se va însura cu buzoianca Loredana Moise pe data de 16 iunie. Data a fost stabilită după ce au fost depuse actele la starea civilă, notează presa centrală.

Loredana Moise are 36 de ani, a absolvit Artele Plastice şi lucrează în lumea modei, ca designer. Căsătoria va avea caracter civil, fostul premier nemaiputându-se căsători şi religios. Pentru a se căsători cu fosta sa soţie, Ioana, Călin Popescu Tăriceanu a trecut de la ortodoxism la catolicism. Or, Biserica Catolică nu permite mai multe căsătorii, iar Tăriceanu este deja la a cincea. Tăriceanu nu ar avea mai multe şanse nici dacă ar trece la ortodoxie, pentru că Biserica Ortodoxă Română permite numai trei căsătorii. Călin Popescu Tăriceanu a mai avut patru neveste. Primei nu i-a dezvăluit niciodată identitatea, cea de-a doua a fost Livia, fata fostului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu. Cea de-a treia soţie a fost Cornelia Trântescu, care, în 1996, l-a născut pe Călin jr, primul copil ar fostului premier. În 2003, s-a căsătorit cu Ioana, mama celui de-al doilea copil al său, Mihai. Cei doi au divorţat în 2011.


Părinţii Loredanei Moise au fost oameni de afaceri.

Gina, mama Loredanei, o femeie la fel de frumoasă ca şi fiica sa, şi Gheorghe Moise au avut un magazin de accesorii vestimentare, printre primele din Buzău. 

Cei doi n-au vrut să comenteze ieri vestea conform căreia fiica lor va deveni curînd doamna Tăriceanu, în schimb, vecinii, cum îi ştim, români neaoşi, s-au întrecut în aprecieri. 

Călin Pahonţu, vecin cu familia Moise într-un bloc de pe Bulevardul Unirii din Buzău, zice depre cei doi că, acum un an, Tăriceanu a venit la părinţii domnişoarei Moise şi i-au cerut mîna fetei lor. 

Despre tînăra Loredana vecinii spun că era un adolescent cuminte şi o fată frumoasă.

La rîndul ei, Otilia Popescu, tot vecină, precizează că i-a văzut pe Loredana şi pe Călin Popescu Tăriceanu atunci cînd au venit în blocul lor pentru anunţarea nunţii.

Chiar dacă dau bine în poză, femeia crede că 'totuşi, diferenţa de vîrstă dintre cei doi însurăţei este cam mare' .

Călin Popescu Tăriceanu, acum în vîrstă de 61 de ani, a cunoscut-o pe buzoiancă în 2011, după ce a divorţat de ultima soţie, Ioana. 

S-au întîlnit într-un club bucureştean şi de atunci au rămas împreună, iar în scurt timp îşi vor oficia relaţia la Starea Civilă.

Buzoianca Loredana Moise va deveni în scurt timp doamna Tăriceanu.

Tânăra, în vârstă de 36 de ani, îşi va uni destinele cu cele ale fostului premier.

Călin Popescu Tăriceanu a cedat, se pare,  presiunilor Loredanei şi de frică să nu o piardă, se va prezenta la Starea Civilă pentru a cincea oară în cariera sa conjugală.

Masa, felicitările şi dansul vor avea loc pe 25 mai la Palatul Snagov, unde sunt aşteptate peste 500 de persoane.

Cei doi nu se pot cununa şi religios.

Şi asta pentru că Tăriceanu a trecut, de dragul fostei soţii Ioana, cea de-a patra consoartă, de la ortodoxism la catolicism, iar biserica catolică nu permite mai multe căsătorii. 

De altfel, nici dacă ar trece din nou la ortodoxie, senatorul PNL nu are şanse prea multe să primească binecuvântarea unui episcop, întrucât BOR permite numai trei căsătorii, şi acelea doar dacă există motive foarte întemeiate.Etichete: Loredana Moise |  Tăriceanu
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

George Hari Popescu
12 mai 2013
Deci, 35 sau 36 de ani are?
Elena Panţuru
12 mai 2013
Fewlicitări !Casă de piatră !


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU