02 [IUL 15] MONDEN Buzau
Joi, 02 iulie 2015

Buzoianca asta este blonda supremă a lui Dan Negru! (foto)

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
3 voturi 3488 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Aseară, buzoianca Mihaela Mihai s-a bucurat de poziţia de blondă supremă, în emisiunea 'Te pui cu blondele', moderată de Dan Negru.

Mihaela Mihai vrea să demonstreze că şi blondele pot fi inteligente. Ignorând bancurile, buzoianca face parte din batalionul de luptă al blondelor de pe Antena 1 din emisiunea lui Dan Negru, ocupând treapta cea mai înaltă cu titlul de 'blondă supremă'. Cel mai sexy concurs de inteligenţă din România aduce ediţie de ediţie în prim-plan blonde care se 'bat' cu nume cunoscute din showbizz. Întrebări din toate domeniile le pun în încurcătură pe vedete, dar şi pe blonde. 

Aseară, îmbrăcate în costume populare româneşti, care în opinia lor bat creaţiile celor mai mari case de modă din lume, Daniela Condurache, Maria Cârneci şi Laura Lavric n-au putut ţine piept blondelor conduse de Dan Negru. Cea mai deşteaptă blondă a fost buzoianca Mihaela, care are 20 de ani şi este studentă în Bucureşti la Universitatea Politehnică, la Facultatea de Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor. 

Buzoianca este pasionată de dans şi televiziune. Când era elevă la Colegiului B.P. Haşdeu, a făcut parte din trei trupe de dans din Buzău, sub îndrumarea coregrafului Răzvan Rotaru. Apariţia la 'Te pui cu blondele', este o nouă etapă în maturizarea sa, o dorinţă mai veche de a apărea pe sticlă, care astăzi se concretizează.  


Etichete: blonda |  emisiune |  Mihaela Mihai |  Dan Negru
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 2   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU