08h 35' MONDEN Buzau
Joi, 16 mai 2019

La revedere, Eurovision!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2258 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
UPDATE [08:35] 17 MAI 2019 ›

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2019 de la Tel Aviv. Țările care s-au calificat în marea finală Eurovision sunt Macedonia, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elveția și Malta. 

Reprezentanta României la Eurovision, Ester Peony, a urcat, joi, în semifinala a doua a concursului cântecului european, organizat la Tel Aviv, fanii din diaspora având posibilitatea să o voteze prin SMS ori prin intermediul unei aplicaţii speciale, informează un comunicat al Televiziunii publice.

Cântăreaţa a intrat în concurs a şasea, cu piesa "On a Sunday".
Eurovision Song Contest  – ediția cu numărul 64 – s-a deschis, oficial, duminică, 12 mai. Delegațiile fiecărei țări care participă la Eurovision 2019 au defilat și a fost organizată o recepție. Evenimentul a avut loc la Charles Bronfman Auditorium din Tel Aviv. Până acum s-a desfășurat deja prima semifinală a concursului. Cele 10 țări calificate în finala Eurovision sunt: Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino, Slovenia. 

Cea de-a doua semifinală se desfășoară astăzi, 16 mai, de la ora 22.00. Va fi o zi cu o puternică încărcatură emoțională, fiindcă este ziua în care Ester Peony va reprezenta România cu piesa «On a Sunday». Pe scenă, din corpul de balet, va face parte și Mircea Vlad. El este un buzoian care a colaborat pentru show-uri cu cele mai cunoscute vedete din România. 


Etichete: Buzoian |  decide |  Eurovision |  României |  soarta
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU