28 [IUN 14] MONDEN Buzau
Sâmbătă, 28 iunie 2014

Buzăul, un Rio de Janeiro mai mic (VIDEO)

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
6 voturi 2348 vizualizari 1 comentariu mihaelavulpe@sansanews.ro
Buzăul, un Rio de Janeiro mai mic

În acest week-end buzăul este gazda celui de-al treilea Carnaval Salsa Place. Prima ediţie a carnavalului a fost un experiment inedit, dar acum petrecerea în ritm de dans, pe străzi, a devenit o tradiţie a Buzăului.


Începând de vineri, s-au adunat la Buzău dansatori din toate colţurile ţării, chiar şi din străinătate, din Cuba, Italia, Franţa, Uruguay şi Bulgaria, dansatori care vor defila în paşi de dans pe străzile din oraş . 


Ajuns la cea de-a treia ediţ ie, Carnavalul se anunţ ă unul de neuitat nu numai pentru dansatorii prezenţi la festivităţile programate pentru week-end, ci şi pentru buzoienii care vor ieşi în stradă sâmbătă seara de la ora 19 pentru a vedea mult aşteptata paradă a Carnavalului, ori vor dori ca măcar din curiozitate să ia parte la una dintre petrecerile latino care vor avea loc la piscina din Parcul Tineretului.


Dansatori costumaţi, percuţionişti, pene, tiruri decopertate pline cu salsişti, renumitul show-buzz, muzică şi voie bună, toate acestea vor putea fi urmărite sâmbătă seara la poarta parcului Crâng, punctul de unde va porni parada.


Aceasta va lua sfârşit în Piaţa Daciei unde toate şcolile de dans din ţară, dar şi invitaţii speciali din străinătate, vor susţine show-uri pentru buzoieni. 


Spectacolul se va termina cu un spectaculos foc de artificii, după care atât dansatorii cât şi buzoienii sunt aşteptaţi să petreacă la piscina din Parcul Tineretului.Etichete:  |  carnaval |  costume |  dansatori |  scoala de dans |  salsa
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 2   2

Comentarii

Dragomir Sorin
30 iunie 2014
Ce-i lipsea chelului...


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU