03 [SEP 18] MONDEN Buzau
Luni, 03 septembrie 2018

Buzăul nu a prins podiumul la Cerbul de Aur 2018

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2033 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Dora Gaitanovici
a reprezentat România la Cerbul de Aur 2018

Dora Gaitanovici abia a împlinit 18 ani şi a participat la cea de-a doua mare finală a unui concurs de talie internaţională. După ce a impresionat mare parte din public la Eurovision, Dora din Buzău a reprezentat România în finala Festivalului Cerbul de Aur 2018. A fost alături de artişti cu experienţă mult mai mare decât ea, dar nu s-a lăsat și iată că la doar 18 ani, dintr-o pasiune imensă pentru muzică reușește să impresioneze mii de oameni. 

Chiar dacă nu a prins podiumul și nici premiile speciale, Dora a câștigat experiența unei competiții extraordinare, iar pentru vârsta sa este începutul unui drum promițător în muzica românească.

Inis Neziri din Albania a câştigat marele trofeu Cerbul de Aur 2018 şi premiul în valoare de 25.000 de euro graţie interpretării piesei „Dau viaţa mea pentru o iubire“. Pe podium au mai urcat artişti din Franţa, Macedonia şi Italia. Tânăra din Albania a cântat „Piedestal“ şi „Dau viaţa mea pentru o iubire“, piesă ce în anul 1996 îi aducea şi Monicăi Anghel Cerbul de Aur. În vârstă de doar 17 ani, Inis a fost extrem de emoţionată şi a declarat că această victorie este cea mai importantă din cariera sa.  

După gala festivalului, Dora nu i-a uitat pe cei care au susținut-o și le-a oferit un mesaj:

Acum, că tocmai s-a încheiat seara de gală a Cerbului, constat că a fost o experienţă extraordinară, că-mi rămân amintiri frumoase și că am cunoscut oameni minunaţi. Gândul că aţi fost alături de mine în număr atât de mare mă face fericită! Noapte bună! 


Etichete: Buzăul |  Cerbul |  podiumul |  prins
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU