19 [FEB 18] MONDEN Buzau
Luni, 19 februarie 2018

Buzăul merge în finala Eurovision

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3379 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

The Humans, Teodora Dinu şi buzoianca Dora Gaitanovici s-au calificat, duminică seară, în finala selecţiei naţionale Eurovision, după ce au participat în ultima semifinală care a avut loc la Sighişoara.

Dora Gaitanovici este printre finaliști la Eurovision. „FĂRĂ TINE” este melodia compusă de buzoiancă și s-a calificat în etapa finală la SELECȚIA NAȚIONALĂ EUROVISION 2018.

Trupa Direcţia 5, invitată special, a susţinut un recital în finalul ultimei semifinale a selecţiei naţionale pentru Eurovision Song Contest 2018. În acest an, selecţia naţională se desfăşoară sub sloganul „Eurovision uneşte România!“. În premieră, în concurs au intrat 60 de piese, câte 12 pentru fiecare semifinală. Pe 25 februarie, în finala concursului, care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru concursul internaţional, dintre cele 15 piese rămase în concurs după cele cinci semifinale. Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai. România va participa în cea de-a doua semifinală.


Etichete: Buzăul |  Eurovision |  finala |  merge
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU