BREAKING NEWS Buzau
19 [IUL 18] MONDEN Buzau
Joi, 19 iulie 2018

Buzăul dă 1 din 3 concurenți la Cerbul de Aur 2018

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2562 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Juriul selecţiei Festivalului Cerbul de Aur 2018 a ales 18 candidaţi din 15 ţări pentru a concura pentru marele trofeu al evenimentului, care va avea loc în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Printre cei trei artiști din România se numără și buzoianca Dora Gaitanovici. 

Așadar, Dora Gaitanovici, Ovidiu Anton și Raluca Blejusca ne vor reprezenta țara la ediția de anul acesta. Cerbul de Aur revine în anul Centenarului cu mult succes în prima fază pentru buzoiancă, dar râmâne de văzut parcursul său. Următoarea etapă pentru cei 18 concurenţi este alegerea piesei din repertoriul românesc pe care o vor interpreta pe scena de la Braşov, din lista pusă la dispoziţie de organizatori pe site-ul cerbuldeaur.ro, la secţiunea dedicată. La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65.000 de euro. 

Ediția Centenarului României şi semicentenarului festivalului propune un format special al evenimentului, cu o gală aniversară, două zile de concurs, o gală a festivalului şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu show-ul "România Centenar", un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.Etichete: Buzăul |  Cerbul |  concurenți
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU