08 [FEB 16] MONDEN Buzau
Luni, 08 februarie 2016

Bianca, mai nonconformistă ca niciodată

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 1009 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Aşa arată Bianca după schimbarea de look

E tânără, frumoasă şi cunoscută. Buzoianca, vocea trupei Cobzality, are un nou look, mult mai îndrăzneţ. Nu eram obişnuiţi să o vedem aşa, dar ne place.


Bianca Purcărea are look în tendinţe. Are lungimea părului în culorile curcubeului. Nu a avut curaj 100%, pentru a vopsi tot părul în nuanţe tari, dar diferenţa e minunată. Şi-a pus 'magie în păr', după cum spune cântăreaţa.


Opţiunea sa este în tandem cu cea a Ritei Ora. Stilul dip dye este unul pentru care vedetele au o afinitate. Părul Dip-dyied este mai deosebit decât Ombre și brond deoarece acest aspect este doar pentru trendsetterele curajoase! Acest stil presupune scufundarea vârfurilor de păr într-o vopsea intensă și colorată


Bianca Purcărea s-a relaxat în acest weekened la munte, la Azuga. Luna aceasta, pe 24 februarie, de Dragobete, va avea concert în Bucureşti, în Tribute, unde împreună cu cei doi colegi de trupă, va cântă piese de pe albumul Paparuda 2.0. Este vocea formaţiei din 2012 şi este extrem de mulţumită de acest proiect, cu un stil muzical inedit în România.   


Etichete: Bianca |  niciodată |  nonconformistă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU