15 [MAR 18] SOCIAL Buzau
Joi, 15 martie 2018

Au lăsat bastonul pentru polonic

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
2 voturi 2718 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Deși prețuiesc uniforma de polițist, mai mulți angajați ai IPJ Buzău au lăsat-o astăzi acasă și au înlocuit-o cu ținuta de bucătar. Totul pentru o cauză nobilă, pentru că ei participă la un concurs de gătit, în cadrul unei acțiuni umanitare. 


Concursul a debutat la ora 11,00,la un restaurant d epe bulevardul Gării, iar în fața oalelor de gătit s-au aliniat 3 echipe, fiecare formată din cîte doi bărbați și o femeie. ”Duelul pătrunjelului” are un meniu dinainte stabilit pentru că meniurile urmează să fie donate. Cele trei echipe-de la Poliția Municipală Buzău,  Poliția Municipală Râmnicu Sărat și Serviciul de Investigații Criminale din IPJ Buzău- trebuie să pregătească un borș de pește, o musaca și o tartă cu mere. Fiecare echipă are normă minimum 10 porții. 


Mari șanse la cîștigarea locului întîi are echipa Poliției Municipale Buzău, format din Emil Oprea, Daniel Panciu și Steluța Panciu, primii doi fiind cîștigători ai ediției de anul trecut. Rîmnicenii pleacă și ei cu un avantaj în concurs. Unul dintre componenți e pescar împătimit și specialist în prepararea borșului de pește. 
Toate meniurile vor fi donate, în această după-amiază, Azilului de Bătrîni de la Ulmeni aparținînd Fundației Sfîntul Sava. Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU