05 [MAR 18] MONDEN Buzau
Luni, 05 martie 2018

Ascultă ce muzică aduce primăvara la Focus FM!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 2480 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Săptămâna începe cu vești excelente. Vremea începe să se încălzească, iar Focus FM aduce starea bună prin muzica nouă de sezon. 

Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Primăvara care își face debutul acum vine deja cu toate motivele care să o facă favorită. Hituri unul și unul, artiști de toată isprava și o atmosferă cum numai Focus Fm face zi de zi, din zori și până în noapte. Pe focusfm.ro, au intrat la votare piesele nou-nouțe de heavy-rotation din luna martie si votul este gratuit. Topul melodiile se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 12.00, pe Focus TV Buzău-Vrancea. 

Ian  Raiburg aduce hitul lunii martie. Piesa Primăvara intră pe frecvențe alături de noutăți de la Fuego, Aurel Tamaş, Andra, Constantin Florescu, Gabriel Dorobanţu,  Nicolae Niţescu,  Alexandra Uşurelu şi Mircea Vintilă, iar cei mai mari artiști ai României cântă în martie hituri de tezaur, scoase de pe discuri de vinil.Etichete: aduce |  Ascultă |  Focus |  muzică |  primăvara
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU