07 [DEC 17] MONDEN Buzau
Joi, 07 decembrie 2017

Artiștii au plecat la colindat

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2199 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

În luna decembrie artiștii pornesc la colindat. În țară sau în străinătate, iubiții interpreți de la noi încearcă să onoreze toate invitațiile, pentru a se întâlni cu toți fanii care doresc să îi vadă performând. 

Fuego sau Ștefan Hrușcă au pornit spre fanii lor din țară cu cele mai alese colinde. Paul Surugiu (Fuego) va închide turneul chiar de Crăciun, la Teatrul Național I.L. Caragiale din București. Ștefan Hrușcă va concerta în Galați, Timișoara, Oradea, Arad, Iași, Bacău, Cluj, Brașov, Tg. Mureș și București. 

Aurel Moldoveanu este an de an în această lună, pe drumuri, către diferite concerte. "Dormit puțin, dat trezirea tuturor și mai vesel ca oricând, am pornit spre voi!", a anunțat Aurel Moldoveanu pe pagina sa. Născut în decembrie, melodia lui Aurel care se aude zilelea acestea la Focus Fm este una dintre suprizele pregătite în turneu de artist. Nenumărate cântece de sărbătoare se aud în decembrie la stația de radio nr. 1 în regiune și vor fi cântate în toate concertele artistului. Startul a fost luat la Mioveni, apoi la Mihai Viteazu și Sinoe și urmează și Râmnicu Sărat, Feldioara, Filiași, Ciolpani, Halchiu, Zărnești și Vama Buzăului. De Revellion va concerta în Sibiu. 

Viorel Strâmbeanu pleacă în Sicilia, unde se va întâlni cu românii cu dor de casă. Un concert de zile mari se anunță duminica următoare pe cea mai mare insulă din Marea Mediterană. Lista artiștilor e atrăgătoare pentru românii de acolo, căci show pe cinste va face Ionica Stan, cu muzica sa plină de energie și versuri izvorâte din inima și trăirile vrâncencei. Muzica amândurora va alina dorul de România al celor care trăiesc departe de ai lor, mai ales în luna aceasta când fiecare își dorește să petreacă sărbătorile cu familia.


Igor Cuciuc este în plin turneu. Franța și Rusia sunt bifate de artist rapid de la începutul lunii și urmează cântări nenumărate, iar de Revelion va termina seria concertelor în Italia, la Selvazzano Dentro din Provincia Padova.

Ghiță Munteanu și Tinu Vereșezan abia s-au întors din Augsburg, Germania. Au cântat românilor, iar petrecerea a fost extrem de apreciată de cei prezenți acolo. A fost drum lung până acolo, dar totul a ieșit exact așa cum își doreau artiștii.
Etichete: Artiștii |  colindat |  plecat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU