11 [IAN 18] MONDEN Buzau
Joi, 11 ianuarie 2018

Artiștii au avut aseară Revelionul lor

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1956 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Maria Cârneci a petrecut la Revelionul Artiștilor

Aseară, în Capitală, artiștii s-au distrat și ei la Revelionul lor. Elena Merișoreanu, Maria Cârneci, Valentin Sanfira, Claudia Ghițulescu, Valeria Arnăutu, Ioan Alungulesei, Florin Mărgărit, Nicușor Iordan, Florin Grigore, dar și vrânceanca Anamaria Botezatu și buzoianca Diana Ioniță au răspuns prezent.

A fost o seară pe cinste. Au cântat, au dansat şi au mâncat sărmăluţe cu mămăliguţă, dar şi alte bucate tradiţionale româneşti. 

Maria Carneci: "Noi de Revelion muncim. Îi distram pe altii pe aici, prin străinatate, dar azi suntem aici fără angajamente și am simțit nevoia să ne revedem, să ne povestim pe unde am cântat fiecare și să ne simțim bine."

Elena Merisoreanu: "Nici nu cred ca aș putea vreodată sa stau acasă. Îmi aduc aminte că aveam prima fetiță, avea o lună jumătate și am cântat toată noaptea. Nu stiu dacă mi-ar sta bine să stau acasă. Nu cred ca m-aș regăsi."

Așa cum au declarat pentru presă cele două cunoscute interprete de muzică populară, așa au gândit și ceilalți prezenți la acest eveniment.  La miezul nopţii a fost adus tortul şi toată lumea a cântat, că doar a fost Revelionul.Etichete: Artiștii |  aseară |  Revelionul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU