08 [IAN 16] MONDEN Buzau
Vineri, 08 ianuarie 2016

Arată de 20, are 40!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 2674 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Maria Dumitru, formă de zile mari

Deşi a trecut deja peste pragul de 40, Maria Dumitru arată ca şi cum abia ar fi împlinit 20 de ani. E plină de energie, cu puţine kilograme şi culmea, zice că nu depune prea mult efort pentru a arăta aşa. 


Colegele de scenă o invidiază. În timp ce unele trag din greu la sală şi urmează diete stricte, solista de muzică populară, Maria Dumitru, e mândră că arată tânără şi e slabă. Costumul popular îi vine impecabil şi când îmbracă rochii de seară zici ca e de pe podiumul de modă. Mânancă orice, dar ritmul de viaţă alert pe care îl are se amprentează asupra siluetei sale. Nu a dus niciodată o luptă cu kilogramele, dar viaţa de artist nu e uşoară. Doarme mai mult ziua, căci noaptea cântă. De la Revelion a fost tot într-o cântare. Aseară, a arătat o formă de zile mari, la un chef de Sf. Ion. 

 
Maria Dumitru este solista unei formaţii de muzică de petrecere şi este colaboratoare a Centrului de Cultură şi Artă. Are doi copii, pe Alice şi David, care sunt deja adolescenţi şi care se mândresc cu mama lor. Maria este o apariţie şi are o voce foarte bună. Are toate calităţile pentru ca numele său să fie unul cu ecou în muzica locală.


Etichete: Arată |  Dumitru |  formă |  Maria
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU