16 [OCT 15] MONDEN Buzau
Vineri, 16 octombrie 2015

Alex Dima, voluntar în tabăra copiilor bolnavi de cancer

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 2619 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi buzoieni. Aflat în permanenţă în căutarea adevărului prin investigaţiile pe care le face pentru emisiunea “România, te iubesc!”, Alex îşi face timp pentru activităţi de suflet. Se joacă mult cu fiica sa şi face voluntariat într-o tabără pentru copii diagnosticați cu cancer. 


Fiica sa are toată atenţia atunci când nu este la job. Alex Dima este jurnalistul haiduc, mereu cocoţat pe un deal sau un munte, care aleargă cu microfonul în mână şi pune cele mai incomode întrebări, are curaj, adrenalină şi pare neînfricat, deşi recunoaşte că uneori teama e inevitabilă. Îşi aduce aminte ca a fost fugărit cu toporul la o investigaţie, dar cu toate astea fuga după hoţi râmâne job-ul său. Îşi face meseria bine şi timpul care îi râmîne nu e mult, dar îl dozează bine. E tată singur, pentru că soţia a dispărut prematur şi asta îl responsabilizează şi mai mult. S-ar juca non-stop cu copilul său. E ceea ce îi place cel mai mult. 


Se gândeşte însă şi la copiii care au fost diagnosticaţi cu cea mai cumplită boală. Într-o tabără supravegheată de medici și personal de specialitate, Alex Dima face voluntariat. Merge şi petrece timp cu copiii bolnavi. Cățărări pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitație, pictură, sport, teatru, cântat la tobe și multe alte activități surpriză realizează cu cei mici, pentru a face boala să fie mai suportabilă. În vremurile astea 8 din 10 copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Trebuie ajutaţi să treacă mai uşor peste tratamente şi să aibă speranţă. Asta face Alex Dima, omul care reuşeşte mereu să râmână discret dincolo de sticlă.   


Etichete: bolnavi |  cancer |  copiilor |  tabăra |  voluntar
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU