10 [MAI 16] MONDEN Buzau
Marţi, 10 mai 2016

Adrian Şaguna, depechist convins

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
4 voturi 2600 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Asemănările dintre buzoian şi solistul Depeche Mode sunt izbitoare

DJ-ul din Buzău este depechist convins. Adrian Şaguna poartă cu mândrie pe braţ, de ieri, un tatuaj cu Dave Gahan, solistul Depeche Mode.  

Adrian Şaguna este de când se ştie fan al lui Dave Gahan. Pentru el, trupa Depeche Mode este un stil de viaţă. Muzica lor îl face fericit. Asemănarea buzoianului este din ce în ce  mai mare cu a englezului. De câţiva ani, stilul său vestimentar, părul şi atitudinea aduc foarte mult cu a lui Dave. Niciodată Adrian nu s-a ferit să spună că este depechist până în măduva oaselor. 


Dave Gahan, este un icon al rock-ului. Imaginea de domn sub care zace un dur, tatuaje deloc estetice, pe care însă, frontman-ul de la Depeche Mode nu le regretă. El a refuzat în repetate rânduri să dezvăluie ce exact înseamnă anumite tatuaje, declarând că sunt experienţe prea personale şi dureroase ca să le împartă cu revistele. Adrian Şaguna poartă pe braţ o cruce precum a solistului şi de ieri şi imaginea acestuia preluată dintr-un concert. A fost un mod al buzoianului de a celebra el însuşi ziua de naştere a lui Dave Gahan, care pe 9 mai a împlinit 54 de ani.  


Adrian Şaguna este DJ şi are o emisiune, la Radio 3Net Florian Pittis,  unde seară de seară acaparează netul cu mix-uri şi set-uri originale.


Etichete: Adrian |  convins |  depechist |  Şaguna
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 2   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU