18 [APR 13] MONDEN Buzau
Joi, 18 aprilie 2013

ADELINA, apariţie în premieră la MONDEN

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 1455 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro

Aşa energie şi vitalitate mai rar!  Adelina este un cocktail de bună dispoziţie  pentru amatorii de distracţie. Nu ai cum să te plictiseşti cu ea, vorbeşte mult şi bine şi cântă la fel de bine. Are toate calităţile unui viitor artist de succes, care se poate "cocoţa" în topurile muzicale cu piesele sale şi care poate strânge numeroşi curioşi la evenimente.

În premieră, Adelina se prezintă la Buzău în emisiunea Karlei Răducea. Cel mai pe val show de divertisment local, MONDEN, prezintă premiere după premiere, iar săptămâna aceasta este rândul acestei tinere să arate că muzica e viaţa ei.  La numai 17 ani,  Adelina poate spune că muzica este drumul ei, iar fanii sunt din ce în ce mai mulţi cu fiecare apariţie. Originară din Slănic, tânăra învaţă acum în Ploieşti la Liceul de Artă Carmen Sylva şi face naveta săptămânal la Bucureşti pentru apariţii la posturile naţionale şi pentru a prezenta o emisiune la Favorit TV , alături de Grigore Gherman. Pentru cântece, lucrează cu mai mulţi compozitori cunoscuţi, muzica uşoară este genul ei de bază, dar are şi câteva melodii etno. Piesele sale au fost difuzate la Radio Prahova şi e convinsă că în scurt timp va intra pe radiourile naţionale şi regionale.

Interviul cu Adelina îl puteţi vedea vineri, sâmbătă şi duminică de la ora 18.00, pe Focus TV Buzău. Nu rataţi o explozie de veselie, muzică bună şi dans nebun.


Etichete: Adelina |  Distractie |  Focus TV |  Karla Raducea |  MONDEN |  Muzica
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU