29 [DEC 15] MONDEN Buzau
Marţi, 29 decembrie 2015

Adda, maraton de concerte la Buzău

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2474 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Noaptea de Revelion o va prinde pe Adda pe scenă. Aşa cum îi stă bine artistului, la Noul An, cântă şi distrează pe toată lumea. Adda va avea nu mai puţin de 4 cântări la Buzău în acea noapte.


Organizatorii de evenimente s-au bătut să o includă în program pe cântăreaţa care a adus mega hiturile Lupii, Nu plânge Ana şi Sunt bine. Noaptea dintre ani o va prinde pe scena din Piaţa Dacia. Urmează alte spectacole pe scenele unor restaurante din Buzău. 


ADDA, pe numele său real Ada Alexandra Moldovan, s-a născut în Târgu Mureş şi are 25 de ani. “Minţi murdare” este piesa care a lansat-o cu adevărat în industria muzicală şi este prima colaborare cu studioul lui Marius Moga. Primul single oficial se numeşte ”Seara tarziu”, iar compozitia este semnată de către Adda si Marius Moga. Înca de la începutul carierei, Adda şi-a compus propriile sale melodii. Genurile muzicale abordate, în special, sunt pop şi dance. În toamna anului 2013, ADDA lanseaza hitul “Îţi arăt că pot”, una dintre piesele de rezistenţă lansate de către artistă. ADDA este unul dintre puţinii artişţi din România care a trecut pragul de 120.000 de abonaţi pe YouTube si peste 50.000.000 de vizualizari la canalul ei de Youtube. 
Etichete: Buzău |  concerte |  maraton
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU