31 [MAR 14] MONDEN Buzau
Luni, 31 martie 2014

Actriţa Marina Neagu, colegă de radio cu Găinuşă şi Dezbrăcatu

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 7467 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Marina Neagu s-a născut la Buzău pe 28 martie 1987 şi a absolvit secţia de Teatru de la Liceul de Artă Margareta Sterian. A fost admisă apoi la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I. L. Caragiale” din Bucureşti, secţia Arta Actorului,  în 2009 şi acum este actor la Teatrul Nottara Bucureşti.


Săptămâna trecută, buzoianca a avut parte de o zi de naştere deosebită, petrecută în sânul echipei de matinal de la Kiss Fm. Vineri, actriţa a împlinit 27 de ani, prilej cu care Gănuşă, Dezbrăcatu, dar şi bebeluşa Oana au sărbătorit-o în direct timp de 3 ore. Au mâncat tort şi s-au amuzat teribil pe seama subiectelor de presă.


Marina şi-a văzut visul cu ochii, întrucât după ce a postat o poză pe wall-ul radioului preferat, în care îi ruga pe cei doi realizatori să o invite în studioul Kiss FM, a câştigat. Fanii au fost cei care au hotărât şi au votat masiv: aproape 15.000 de like-uri a strâns fotografia cu mesajul Marinei.


Buzoianca este 'Fata de la pagina Facebook' care le va ţine companie celor doi realizatori şi săptămâna asta.Etichete: actrita |  marina neagu |  kiss fm
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU