11 [IUN 15] MONDEN Buzau
Joi, 11 iunie 2015

Actriţa Diana Iarca ne cheamă LA GINECOLOG

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 1730 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Buzoianca Diana Iarca, este o tânără actriţă care reuşeste să surprindă publicul cu scenarii de teatru inedite, extrem de actuale şi cu o morală puternică. Este şi cazul noii piese, numite LA GINECOLOG, ce se va juca în această seară în Sala Teatrului George Ciprian, de la ora 22.15, în cadrul VedeTeatru.

Diana Iarca, este absolventă a Secţiei de Teatru a Liceului de Artă Margareta Sterian şi a devenit un nume cunoscut, după rolurile pe care le-a avut pe diferite scene din ţară. Talentul i-a fost recunoscut cu adevărat după ce a scris prima piesă despre celebra reţea de socializare Facebook, pe care a jucat-o alături de buzoianca Marina Neagu şi celebrele actriţe Laura Anghel şi Ioana Calotă. Piesa încă se joacă în ţară cu un succes imens, săptămâna trecută ajungând la Brăila. Mai nou, buzoianca invită publicul LA GINECOLOG alături de Corina Dragomir, Laura Anghel, Raluca Gheorghiu / Mirela Jienescu, Alexandru Mike Gheorghiu, în regia lui Alexandru Jitea. Nu este doctoriţă, ci actriţă! Diana are un proiect inedit în teatrul românesc. Timp de o oră, echipa trece prin situaţii inedite, amuzante, vom afla ce înseamnă temerile, curiozităţile şi complicaţiile unei simple vizite, de rutină, la un medic ginecolog,astăzi, în România anului 2015. 

Piesa se adresează fetelor peste 16 ani, care trebuie să îşi facă deja prima programare la medic, dar şi domnilor care pot asista la un show amuzant.


Etichete: Diana Iarca |  ginecolog |  spectacol
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU