17 [OCT 18] MONDEN Buzau
Miercuri, 17 octombrie 2018

A văzut toată lumea, dar a rămas impresionată de Vulcanii Noroioși

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
5 voturi 2927 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

O tânără de origine braziliană, care trăiește pentru a călători și pentru a arăta tuturor frumusețile lumii a ajuns acum o săptămână în Buzău, în cel mai frumos și aparte loc pe care îl are județul nostru, un loc cu un peisaj selenar, pe care mulți turiști străini ajung să îl viziteze și să îl treacă la locuri favorite. 

Vulcanii Noroioși sunt parte din frumoasa Românie, descoperită de străinii care nu obosesc să laude locurile de la noi. Craterele din care țâșnește „mocirla creatoare” au modelat crâmpeie de tărâmuri abstracte, pe care turiștii se înghesuie să le vadă și să le imortalizeze în fotografii care aduc numeroase aprecieri pe rețelele de socializare. 

Viviane Rodrigues este orginară din São Paulo, dar locuiește în Irlanda. Este vegetariană și din 2010 este mereu pe drumuri. Îi place să călătorească și pasiunea sa a purtat-o în toate colțurile lumii. Așa cum însăși Viviane spune "Viața nu este măsurată de câte ori respirăm, ci de locurile și momentele care ne pot respira". Pe contul său de instagram a publicat în cursul vremii impresii și fotografii din toată lumea. 

La începutul lunii octombrie, Viviane a publicat fotografii din Muntenia- Romania, așa cum se poate vedea în fotografia de profil, tânăra a rămas impresionată de Vulcanii Noroioșii. 

Nu este prima dată când ajunge în România și nici la Buzău și probabil nici ultima, căci se întoarce atunci când îi place foarte mult un loc. Vivi a vizitat și Brașovul, oraș care i-a plăcut enorm și a fost și la Râșnov la cetate. Nu putea lipsi de la castelul Bran și nici de la Fortăreața din Făgăraș. 

Avem o țară superbă, apreciată maximum de străinii care ajung aici. Orașul Sibiu și Deva cu celebra sa cetate au fost puncte de atracție pentru braziliancă. După România, imediat a plecat în Amsterdam și apoi în Atena și Creta pentru un bronz superb de toamnă.
    


Etichete: impresionată |  lumea |  Noroioși |  rămas |  toată |  Vulcanii |  văzut
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 2   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU