05 [APR 16] MONDEN Buzau
Marţi, 05 aprilie 2016

5 piese HOT în primăvara asta

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 966 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

În modă, cheia e sa fii în pas cu noutăţile. Vezi ce tendinţe prezintă marii designeri şi apoi te identifici cu noua modă si vezi ce poţi purta cu plăcere. Sansanews îţi prezintă în plină primăvară 5 piese hot, pe care le poţi combina în funcţie de gust şi siluetă. 


1. Fusta petrecută sau fusta parte peste parte contribuie la crearea siluetei de tip clepsidră, fiind cea mai sexy şi feminină piesă vestimentară din garderobă. Dacă faci parte din categoria femeilor îndrăzneţe şi fără prejudecăţi, atunci cu siguranţă vei alege să porţi fusta pertrecută cu crăpătura adâncă pe diagonală ce lasă să se întrevadă o mare parte a coapsei atunci cand păşeşti încrezatoare.

2. Un must-have al acestei primăveri 2016 şi anume jacheta bomber sau mai pe înţelesul tuturor – jacheta de aviator, atrage din ce în ce mai multe fashioniste. Jacheta bomber se poate combina cu orice. Da, arată stylish atât în ţinutele de zi, cât şi în cele pentru ocazii mai speciale. Designerii propun ţinute cu jacheta bomber în combinaţie cu rochii tip lenjerie, pantaloni largi, fuste sau rochii mini.

3. Se poartă seturile! O pereche de pantaloni şi un top asortat te vor scăpa de griji la birou, mai ales când te tentează cu printuri atât de cool! Nici seturile alcătuite din fuste, bluze şi sacouri sau paltoane nu sunt de ignorat: ne încântă atât grafismele moderne, cât şi inserţiile de blană.

4. Bluze fluide cu umerii la vedere. Umerii decupaţi au un efect vizual de alungire a braţelor, iar croielile coborâte pe umeri lasă clavicula la vedere într-un mod senzual, dar discret, fara a afişa decolteuri ameţitoare.


5. Pantalonii cu talie foarte joasă. Dacă aîn 2015 s-au purtat pantalonii cu talie înaltă, primăvara asta sunt înlocuiți cu cei cu talie foarte joasă. I-am văzut la Derek Lam, purtați cu un top scurt, și ne-a plăcut croiala lejeră. Este surpriza sezonului. Revenirea la talia joasă, nu doar pentru blugi e inedită. Designerii ne-au arătat mai multe variante de pantaloni cu o astfel de talie şi, bonus, cum s-o purtam pentru ascunde un abdomen nu tocmai în cea mai bună formă.


Etichete: piese |  primăvara
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU