12 [AUG 19] MONDEN Buzau
Luni, 12 august 2019

10 zile până la Cerbul de Aur

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2155 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Cerbul de Aur revine anul acesta cu o nouă ediție ce va avea loc în perioada 22-25 august 2019, spectacolele urmând să se desfășoare pe parcursul a 4 seri. Piața Sfatului din Braşov va găzdui din nou spectacolul-concurs.  Eda va urca pentru prima dată pe scena de la Braşov ca prezentatoare, iar Elvin revine în Piaţa Sfatului ca și gazdă, după ce, în 1996, a fost unul dintre artiştii invitaţi. Festivalul va reuni, pe scena sa, alături de concurenţi, artişti de top din întreaga lume. Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes deschid seria recitalurilor.

Emeli Sande, una dintre cele mai bune voci ale Marii Britanii din ultimii 10 ani, vine la Cerbul de Aur. Vineri, 23 august, în ultima zi de concurs, artista va susţine la Braşov primul său recital pe o scenă din România.

Ronan Keating, starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume ca artist solo şi membru al celebrei trupe Boyzone, va susţine un recital de neuitat la Festivalul Cerbul de Aur. Artistul va urca pe scena din Piața Sfatului sâmbătă, 24 august, în Seara de Gală.

Anul trecut, Cerbul de Aur a venit din nou în atenția publicului după o absență de nouă ani. Evenimentul a fost dedicat Centenarului Marii Uniri și a adus pe scenă artiști internaționali precum James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger, Edvin Marton şi câştigători ai Eurovision Song Contest, dar și nume sonore ale muzicii românești ca Andra, Corina Chiriac, Loredana, Horia Brenciu, Delia, The Motans sau Carla's Dreams.Etichete: Cerbul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU