24 [AUG 15] MONDEN Buzau
Luni, 24 august 2015

Maraton de concerte pentru folcloriste

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
5 voturi 2142 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro


În fiecare vară, fetele frumoase şi talentate ale Buzăului bat drumurile judeţului pentru a ajunge la întâlnire cu amatorii de distracţie. În acest weekend, buzoienii au avut zile bune de concerte alături de îndrăgitele cântăreţe de muzică populară.Simona Bănică, Alexandra Panaete, Tatiana Răduţă, dar şi Loredana Răduţă au cântat la Odăile. Publicul numeros a venit să le asculte pe frumoasele soliste de la Centrul de Cultură şi Artă Buzău. Fetele au încins atmosfera cu piesele lor săltăreţe, iar micii au sfărâit pe gratare fiind stinşi cu bere rece cu spumă.


Petrecere a fost şi la Pănătău. Publicul primitor şi numeros a fost încântat de repertoriul artiştilor prezenţi. Adriana Stuparu, Tatiana Răduţă, Alexandru Petcu, Filofteia Drăghici, Andrada şi Ion Băicuş au încălzit publicul sâmbătă, pe o vreme răcoroasă şi ploiasă. Au urmat celebrii Steliana Sima, Mariana Căpitănescu Ionescu şi Aurelian Preda.


Comuna Glodeanu Siliştea a răsunat pe acordurile Emiliei Ghinescu, Stelianei Sima, Vioricăi Sima şi Mădălinei Manolache. Aceasta din urmă se mândreşte cu primul album scos pe piaţa muzicală. "Dă-mi guriţă" este primul album etno al buzoiencei şi conţine 20 de piese. 


După concertele din comunele buzoiene, interpretele au pornit spre nunţi, petreceri private, semn că treaba merge perfect. Vara a fost lungă şi numărul cântărilor mai mare ca niciodată.
Etichete: concerte |  folcloriste |  Maraton |  pentru
Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 0   5

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU