12 [SEP 13] MONDEN Bucuresti
Joi, 12 septembrie 2013

N-a fost doar o aventură! Bănică Jr. se iubeşte cu Lavinia

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
3 voturi 2973 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

După ce a înşelat-o în septembrie 2011 pe Andreea Marin cu Lavinia Pârva, astăzi, Ştefan Bănică Jr recunoaşte că are o relaţie cu aceasta din urmă.

   Andreea Marin şi-a regăsit liniştea în braţele unui turc mai tânăr decât ea, iar Ştefan Bănică a revenit în patul unei iubiri mai vechi. 

În 2011 presa a vuit că artistul a înselat-o pe zână , dar toata lumea atunci s-a dat peste cap sa infirme amantlâcul. Însăşi Andreea declara că Lavinia nu este decât o bună prietenă a familiei. Şi cum prietenul la nevoie se cunoaşte, Bănică a apelat la ea să-şi dreagă inima după despărţirea cu mare fast de Andreea Marin. 

Alergau de aparatele de fotografiat, nu comentau nimic referitor la divorţul lor, însă acum au devenit foarte prezenţi cu declaraţii despre idilele pe care le trăiesc separat. 

Artistul a vrut să lămurească pe toată lumea referitor la viaţa lui sentimentală.

"Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti 'spiritele', declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Mulţumesc!", a declarat Stefan Banica Jr.


Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 0   3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU