30 [NOV 13] MONDEN Bucuresti
Sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Ilinca Vandici şi Răzvan, câştigătorii de la 'Dansez pentru Tine'

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 2771 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Concurenţii ajunşi în finală, Sore şi George, Dima şi Iulia şi Ilinca şi Răzvan s-au dezlănţuit, pe rând, pe scena de la "Dansez pentru tine".


Cea mai exotică pereche a fost cea formată din Ilinca şi Răzvan. Îmbrăcaţi identic, întruchipând două persoane de culoare din America anilor prohibiţiei, cei doi au făcut să ia foc scena cu dansul lor plin de dinamism.

 
Acest look, dansurile perfecte şi cazul cutremurător al lui Răzvan, au făcut-o pe Ilinca marea câştigătoare, alături de partenerul ei.


Marele premiu de 60.000 de euro a fost câştigat, în acest an, de către echipa formată din Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, votul publicului fiind cel care a stabilit clasamentul final. Deşi Sore şi partenerul ei, Dark, au primit cele mai mari note din concurs, pe parcusul celor opt săptămâni de competiţie, publicul i-a clasat abia pe locul doi şi lor le-a revenit premiul de 20.000 de euro. Locul trei a fost ocupat de Iulia şi Dima de la Lala Band şi au fost recompensaţi cu 15.000 de euro.


Tremur, nu pot să ţin trofeul. Am venit cu şanse minime, dar am luptat. În capul meu e un singur lucru: dacă îţi doreşti un singur lucru, poţi. Chiar poţi, totul vine din interior şi există minuni. Le mulţumesc celor care au fost alături de mine”, a declarat Răzvan, printre lacrimi, imediat ce a aflat că este marele câştigător al acestei ediţii “Dansez pentru tine”. Răzvan a primit 60.000 de euro, bani care îl vor ajuta să aibă grijă de fratele său mai mic.

Etichete: câştigătorii |  Dansez |  Ilinca |  pentru |  Răzvan |  Vandici
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU