15 [FEB 13] MONDEN BUCURESTI
Vineri, 15 februarie 2013

Elena Udrea renunță la genți și pantofi de lux

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
5 voturi 4296 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Elena Udrea este o femeie frumoasă și cochetă. Cu toate acestea însă mai puţină cochetărie în politică nu strică. O recunoaşte candidata la şefia PDL, unul dintre politicienii criticaţi de nenumărate ori pentru ţinutele şi accesoriile de zeci de mii de euro cu care s-a prezentat în Parlament. Buzoianca renunoaște asta după ce aseară într-o emisiune televizată preşedintele Traian Băsescu a declarat că Elena Udrea poate deveni lider al democrat liberalilor pentru că este un bun politician, însă ar trebui să mai renunţe la poşetele scumpe şi la tocuri.

Astăzi, Elena Udrea a reacţionat. Într-un interviu acordat RFI, democrat liberala s-a declarat de acord cu preşedintele Traian Băsescu şi a precizat că ar putea să mai renunţe la cochetărie de dragul politicii.

Elena Udrea şi-a anunţat săptămîna aceasta intenţia de a candida în primăvară pentru funcţia de lider al democrat liberalilor. Contracandidatul său va fi actualul preşedinte Vasile Blaga. Ieri, comentînd alegerile din PDL, şeful statului Traian Băsescu l-a atacat dur pe Blaga. L-a acuzat că s-ar pregăti să fraudeze alegerile interne pentru a cîştiga un nou mandat la vîrful PDL. În schimb, Traian Băsescu a apreciat că Elena Udrea are şanse să devină preşedintele democrat liberalilor în contextual unui scrutin corect. Preşedintele a precizat că Elena Udrea are profilul unui şef de partid. Deşi este un personaj controversat, are puterea să câştige credibilitatea colegilor de partid, a adăugat şeful statului.


Etichete: Basescu |  Blaga |  geanta |  lux |  pantofi |  PDL |  Udrea
Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 0   5

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU