21 [OCT 13] MONDEN Bucuresti
Luni, 21 octombrie 2013

Ce ţeapă! Anda Adam se iubeşte de fapt cu un milionar italian FOTO

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2507 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Ce a vrut Anda Adam să arate prin presupusa relaţie cu Cătălin Botezatu? Nu ştim exact, însă e clar că blonda iubeşte cu toată inima şi nu e loc în ecuaţie de celebrul designer de modă. O fi vrut doar să il facă gelos pe Victor Slav? Poate că da, căci de fapt din luna iulie, artista se iubeşte cu milionarul italian Marco Pisani, de 43 de ani, stabilit în Timişoara.


Marco a dezvăluit cum a început idila lui cu Anda Adam, care a fost impresionată de calităţile sale. “Pe Anda o ştiam personal de acum un an. Paradoxal, nu mi-a plăcut de ea atunci, la prima vedere. Mi s-a părut o persoană frumoasă, dar rece. În luna iulie a acestui an, ea m-a sunat şi mi-a propus să ne vedem. Am invitat- o la mine la restaurant şi m-a fascinat pur şi simplu. Anda este o femeie extrem de elegantă, ştie să discute despre absolut orice subiect şi are o educaţie aleasă”, ne-a povestit Marco.


Italianul nu crede în dragostea cu acte. Spune că poţi avea o relaţie de iubire şi fără să fii căsătorit. De altfel, din acest motiv nu a fost însurat până acum şi nici nu crede c-o va face. Nici declaraţii de iubire nu oferă prea des.


Atât Anda Adam, cât şi Cătălin Botezatu au lăsat să se înţeleagă în ultima vreme că între ei s-ar consuma o idilă. Povestea nu a avut însă prea mare credibilitate, nu puţini fiind cei care au considerat că această “relaţie” este doar o făcătură. Parcă vrând să le dea apă la moară celor care au susţinut că între ea şi Botezatu a fost vorba doar de un aranjament de marketing, Anda Adam a recunoscut că ajutorul designerului a fost unul substanţial şi acest lucru s-a văzut imediat: ultima ei piesă a depăşit 2,5 milioane de vizualizări pe internet. 

Etichete: Anda Adam |  Catalin Botezatu |  MONDEN
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU