10 [IAN 14] MONDEN Bucuresti
Vineri, 10 ianuarie 2014

BOMBĂ! Anna Lesko, însărcinată în 7 luni

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 4287 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Anna Lesko este însărcinată în luna a şaptea. Aceasta va naşte la sfârşitul lunii martie un băieţel. Anunţul a fost făcut chiar de către cântăreaţă, în cadrul unei emisiuni televizate, unde a fost invitată.


"Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte”, a declarat Anna Lesko.


Vestea că artista este însărcinată a uimit audienţa, având în vedere faptul că Anna Lesko a avut o serie de concerte în ultima perioadă. Cântăreaţa a vorbit şi despre cine este tatăl copilului ei, fără a-i dezvălui însă numele. 


"Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectaţi şi în România şi în Basarabia. Trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, cu bune şi cu rele, de trei ani", a precizat artista.


Fotoreporterii  au surprins-o împreună cu el în câteva ocazii, când artista era deja însărcinată. Departe de luminile scenei, Anna şi iubitul ei îşi trăiau povestea de dragoste, ca o familie adevărată.


Din informaţiile aduse de presa tabloidă, locuiesc în casa vedetei, unde de altfel el a fost văzut de mai multe ori.


Toamna trecută, când sarcina nu era atât de vizibilă, cei doi au mers la cumpărături la un hipermarket din zona de nord a Capitalei. La ieşire, el a pus bagajele în maşină, în timp ce ea îl asista. 
Etichete: însărcinată |  BOMBĂ |  Lesko
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU