09 [SEP 13] MONDEN Bucuresti
Luni, 09 septembrie 2013

Anda Adam, interzis de sexy în noul videoclip

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 7143 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Anda Adam arată mirific în imaginile date publicităţii de la filmările celui mai nou videoclip al său. 

Blondă, senzuală şi incredibil de hot, Anda şochează cu imaginea ei de păpuşă. Pare ireal de perfectă, iar un băiat se bucură de toată atenţia ei.  

Artista apare în ipostaze tandre, filmate în vestiar, alături de bărbatul care i-a furat inima, un tânăr , membru al echipei de fotbal american. Acesta este, în viaţa reală, un model din echipa lui Cătălin Botezatu, artista rugându-l personal pe celebrul designer pentru a-i face cea mai bună recomandare în acest sens.

Filmările s-au făcut pentru piesa ''Dacă ar fi'' şi a filmat alături de echipa de fotbal american a României pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

''Am filmat zece ore incontinuu, in timpul zilei pe stadion si noaptea pe motociclete alături de cei mai buni cascadori pe care i-am văzut vreodată. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte încântată de produsul final şi abia aştept să lansăm varianta completă. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în proiect şi domnului Alin Petrache, Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, pentru sprijinul acordat pentru filmările pe stadion", a declarat Anda Adam pentru presa tabloidă.

Noul videoclip va veni la un an de când solista a lansat "Amo".


Etichete: MONDEN |  Anda Adam
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU