21 [MAI 13] MARKETING Buzau
Marţi, 21 mai 2013

Licitaţia de la Arhiepiscopie, la a doua strigare

alte articole de
3 voturi 1512 vizualizari 0 comentarii

Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei încearcă din nou să vîndă din maşinile pe care le deţine. Este vorba despre o limuziună Mercedes şi alte două autototurisme.
    
Licitaţia, a doua la număr de pînă acum, va avea loc joi, 23 mai, între orele 10.00 şi 14.00 la Centrul Eparhial din Buzău, Aleea Episcopiei numărul 3. Întrucât licitaţia are un scop caritabil, preţurile de pornire vor fi ceva mai mari. Astfel, preţul de pornire pentru vînzarea unui autoturism  enault Clio va fi de 2700 de euro, o Dacie Logan se va vinde cu cel puţin 3000 de euro în timp ce bolidul de lux, marca Mercedes Benz, model S 320, se va vinde cu cel puţin 50 de mii de euro. Maşina a fost fabricată în 2007 şi a costat la achiziţionare 100 de mii de euro. Înscrisă în circulaţie în 2008, limuzina a fost folosită exclusiv de fostul arhiepiscop Epifanie Norocel. La bord are aproape 40 de mii de kilometri, ceea ce pentru un autoturism din clasa sa aproape că nu contează.                           
Reprezentanţii Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei susţin că banii ce vor rezulta în urma vânzării acestor maşini vor fi folosiţi pentru amenajarea unui aşezământ de asistenţă socială la Mănăstirea Răteşti, iar cumpărătorul autoturismului Mercedes va fi menţionat ca principal susţinător al acestei acţiuni filantropice.
   
Reamintim, prima încercare a Arhipiescopiei Buzăului şi Vrancei de a vinde din maşinile deţinute a fost la finele lunii trecute  La prima licitaţie nu s-a prezentat însă nici un doritor.

 

Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU