Miercuri, 11 iunie 2014

O afacere frumos mirositoare le-a schimbat viaţa unor ingineri. Uite povestea lor de succes! VIDEO

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
6 voturi 2369 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Doi ingineri- soţ şi soţie- din Râmnicu Vâlcea, şcoliţi în industria alimentară, au devenit horticultori veritabili, în urma unei decizii care le-a schimbat radical viaţa. 

Anda şi Eugen Stoian au decis, în urmă cu 13 ani, să renunţe la slujbele pe care le aveau şi să se stabilească la Buzău, în comuna Tisău, unde aveau casa părintească şi suficient teren pentru a începe noua afacere.  

Dintr-un hobby, cei doi au dezvoltat o afacere cu flori care, de la o zi la alta, se dovedeşte a fi nu doar plăcută simţurilor, ci şi profitabilă. Soţii Stoian au, acum, mii de flori în ghivece şi clienţi, aproape în permanenţă, clienţi la poartă. Anda Stoian povesteşte că investiţia a avut şi rol terapeutic. Aflată într-un moment greu, pricinuit de pierderea părinţilor, buzoianca a înţeles că efectul relaxant pe care cultivarea florilor l-a avut asupra ei, era binevenit şi pentru clienţi. 

Pe soţii Stoian nu i-a speriat criza şi nu s-au temut, nici un moment, că vor duce lipsă de clienţi. Dimpotrivă, şi-au diversificat oferta, iar în ultima perioadă au început să producă nu doar flori, ci şi arbori şi arbuşti ornamentali, foarte ceruţi pe piaţa de profil. Cei doi au reuşit să încheie contracte ferme cu firme specializate în amenajarea spaţiilor verzi, aşa că au clienţi în permanenţă. Vestea despre florile de la Tisău se duce de la om la om, iar buzoienii pasionaţi de grădinărit nu se sfiesc să se aprovizioneze direct de la sursă, pentru că au de unde alege florile pe care şi le doresc. Etichete: economie |  flori |  investitii |  afacere flori
Voteaza articolul: bun: 6  |  slab: 0   6

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU