03 [SEP 14] ECONOMIC Rm. Sarat
Miercuri, 03 septembrie 2014

Produse 'made in' Rm. Sărat promovate la export

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1998 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Tîrgul din Milano adună producători de încălţăminte din toată lumea

Producătorul de încălţăminte Mopiel din zona Rîmnicului continuă să se numere printre companiile româneşti de profil care an de an îşi promovează produsele la tîrgul din Milano.

Producătorul buzoian Mopiel alături de alte 11 firme româneşti de încălţăminte şi marochinărie participă la ediţia de toamnă a celui mai important târg internaţional de profil, MICAM & MIPEL, desfăşurat la Milano. Societăţile comerciale româneşti, care expun sub pavilion naţional alături de creatori şi producători internaţionali de prestigiu din acest domeniu, prezintă încălţăminte de lux, modele contemporane şi cosmopolitane: firmele GP&COMPANY SA Timişoara, La Mode International SRL Bucureşti, Pro Comod Shoes SRL Bucureşti, Moldoviţa SRL Iaşi, Candrani Industry SRL Bucureşti, Mopiel SRL Buzău, etc.

Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, firmele româneşti participă la seminarii şi prezentări de produse, în cadrul cărora se vor informa cu privire la tendinţele actuale şi de perspectivă ale industriei pe profil, influenţa pe care o au consumatorii asupra producţiei şi desfacerii pentru perioada 2015-2016. De asemenea, Mopiel se numără printre producătorii de încălţăminte care an de an merg la tîrgurile de profil.

Producătorii buzoini de încălţăminte de la Mopiel SRL Podgoria, soţii Mihaela şi Laurenţiu Cătălin Ioniţă, profesionişti în domeniu, ne-au explicat că prezenţele la manifestările de peste graniţă s-au datorat Ministerului Economiei, în colaborare cu Sfera Factor, patronatul din domeniul producţiei de încălţăminte şi marochinarie. De altfel, investitorul buzoian se numără printre membrii fondatori ai Sfera Factor, cunoscând foarte bine problemele cu care s-au confruntat brandurile româneşti din acest domeniu.Etichete: export |  Produse |  promovate |  Sărat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU