20 [OCT 14] ECONOMIC Buzau
Luni, 20 octombrie 2014

Turcul care deţine Praktiker, patron al Fabricii de cărămidă de la Sătuc

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 2485 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Fostul preşedinte al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din România, Omer Susli, care deţine compania Praktiker România, vrea să relanseze Fabrica de cărămidă de la Sătuc. 

Potrivit unui amplu interviu publicat în Bursa.ro, omul de afaceri turc Omer Susli a precizat că Search Chemicals, firma pe care o deţine la Constanţa, a achiziţionat anul trecut în decembrie, Fabrica de cărămidă de la Sătuc. „A fost o tranzacţie de 2,940 milioane euro, care a fost finanţată de Garanti Bank pe 10 ani. Toate creditele mele sunt pe termen lung, mie îmi plac lucrurile mai sigure. Am preluat fabrica şi vom menţine şi extinde obiectul de activitate”, a declarat omul de afaceri turc pentru sursa citată. 

De asemenea, firma Search Chemicals, deţinută de Omer Susli, a preluat în februarie operaţiunile din România ale grupului german Praktiker, care în 2012 a avut vânzări de 142 de milioane de euro. Search Chemicals, înregistrată în Constanţa, are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare, fiind deţinută în proporţie de 95% de Omer Susli.Etichete: afaceri |  caramizi |  fabrica |  omer |  satuc |  praktiker
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU