14 [OCT 14] ECONOMIC Buzau
Marţi, 14 octombrie 2014

Târg de job-uri pentru ingineri şi experţi IT

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1447 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Experţii în IT şi inginerii din judeţul Buzău care se află la început de carieră, sunt în căutarea unui loc de muncă sau doresc noi oportunităţi pot alege din peste 300 de joburi, care sunt oferite la târgul BESTEngineer. Evenimentul va avea loc la Braşov, unde vor fi prezenţi unii dintre cei mai mari angajatori din ţară, organizatorii încercând să atragă pentru angajatori de top şi profesionişti din judeţele vecine. Astfel, potrivit unui comunicat de presă remis pe adresa redacţiei, organizatorii au lansat o invitaţie şi pentru profesioniştii din judeţul nostru, precizând că a treia ediţie a tîrgului de joburi se va desfăşura vineri, 17 octombrie, şi sâmbătă, 18 octombrie, la International Trade Center din Braşov.
Companiile prezente aşteaptă să intervieveze ingineri specializaţi în domeniile mecanic, electric, chimic, construcţii civile, calitate sau petrolier cât şi experţi în IT software şi hardware. Printre angajatori se vor afla Continental Corporation, Premium Aerotec, Hutchinson România, Autoliv România, Draexlmaier România, Benchmark Electronics, ATOS IT Solution, Brunel, companie olandeză specializată în recrutarea de personal din domeniul ingineriei și IT. „Este a treia ediție la care participăm, aici, în Brașov și ca de fiecare dată venim entuziaști pentru a susține eforturile candidaților în găsirea unui loc de muncă. Cu o echipă de peste 13.000 de oameni la nivel național, suntem în continuă creștere și căutăm colegi noi care să ni se alăture la fabrica din Ghimbav. Cele mai multe posturi deschise pe care le avem sunt în zona de producție. Căutăm oameni cu profil tehnic atât pentru centrul de cercetare și dezvoltare cât și pentru fabrică. Noi oferim candidatilor un loc unde pot să se dezvolte personal și să își valorifice potențialul”, a declarat Alina-Maria State, din cadrul Continental Corporation.
Până în prezent s-au desfăşurat 14 ediţii BESTEngineer în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj, Braşov, Piteşti şi Sibiu, la care au participat peste 100 de companii. „BESTEngineer este singurul eveniment dedicat în totalitate specialiştilor din domeniul ingineriei şi experţilor IT, declară d-na Ioana Călin, project manager BESTEngineer. Rezultatele obţinute în ediţiile precedente sunt pozitive, astfel că peste 50% dintre angajatori revin la evenimentele noastre. Aici, în Braşov, aşteptăm circa 2.000 de candidaţi pentru joburile oferite”, se arată în comunicatul remis redacţiei Şansa Buzoiană. Pe tot parcursul târgului, intrarea este liberă, iar cei interesați vor putea discuta chiar cu reprezentanții departamentelor de resurse umane ale companiilor prezente.Etichete: experţi |  ingineri |  pentru
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU