05 [FEB 15] ECONOMIC Buzau
Joi, 05 februarie 2015

Romcarbon îşi extinde producţia de mase plastice

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1903 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Romcarbon Buzău îşi extinde capacitatea de producţie de mase plastice. Producătorul buzoian de ambalaje din plastic mizează în acest an pe o creştere de aproximativ 15% a capacităţii de producţie. Acest lucru este posibil în urma derulării unor investiţii ce sunt în curs de finalizare. „Capacitatea de producţie va creşte cu aproximativ 15% până la finele anului. În acest an ne vom focaliza pe asimilarea de produse şi tehnologii noi, în paralel cu dezvoltarea celor existente“, au declarat pentru Ziarul Financiar oficialii companiei Romcarbon.
Controlat de investitori taiwanezi, Romcarbon produce filtre auto şi industriale, materiale de protecţie, ambalaje din polipropilenă, folii şi ambalaje din polietilenă, produse din PVC reciclat şi polistiren expandat.
Anul trecut, compania buzoiană a susţinut investiţii de 6,5 mil. euro, pentru achiziţia unei linii de producţie a tăviţelor şi caserolelor şi într-un proiect de reciclare a materialelor plastice.  În aceste condiţii, compania buzoiană va  reuşi prelucrarea a peste 30.000 de tone de deşeuri din materiale plastice pe an, iar producţia de tăviţe şi caserole ar putea ajunge la 8.000 de tone pe an.


Etichete: extinde |  plastice |  producţia |  Romcarbon
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU