06 [MAR 13] ECONOMIC Buzau
Miercuri, 06 martie 2013

Restructurare la Ministerul Fondurilor Europene

alte articole de
7 voturi 3058 vizualizari 0 comentarii

În termen de mai puţin de o lună Ministerul Fondurilor Europene va intra în procesul de restructurare anunţat de mai mult timp, ministrul Eugen Teodorovici anunţând că cel puţin 100 de posturi nu se vor mai regăsi în organigrama instituţiei pe care o conduce.
 
'În ministerul pe care îl coordonez sunt 304 posturi, iar iar în urma concursului vor rămâne maximum 200 de posturi. Bugetul aferent celor 100 de posturi care se vor reduce va fi redistribuit către autoritatea de management, unde mulţi oameni au salarii scăzute, reuşind astfel să le aliniem cu alte ministere, unde sunt salarii mai ridicate', a declarat pentru Focus TV ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

În ceea ce priveşte derularea procesului de restructurare, ministrul Teodorovici a precizat că într-o primă etapă va fi organizat concursul pentru funcţiile de conducere, atât posturile cheie, cât şi pentru posturile vacante, urmând a fi scoase la concurs în termen o lună. 

Ulterior, aceeaşi procedură va fi urmată şi pentru posturile de execuţie, după ce printr-o Hotărâre de Guvern se va stabili numărul exact de posturi de execuţie care vor fi desfiinţate.Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 6   -5

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU