13 [DEC 14] ECONOMIC Buzau
Sâmbătă, 13 decembrie 2014

Produse tradiționale din zona Pleșcoi, la Târgul de Crăciun

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 2068 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Cârnații de Pleșcoi cruzi și uscați, babicul, ghiudenul, pastrama de oaie și alte preparate ale producătorilor buzoieni se vor număra printre produsele tradiționale ce vor fi prezentate în cadrul Târgului de Crăciun „Calitate și tradiție pentru români”.
Manifestarea va fi găzduită chiar în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în perioada 18 – 21 decembrie 2014, în fiecare zi între orele 9.00-16.00. 
Vizitatorii vor putea găsi produse alimentare de calitate garantată, cum sunt produsele tradiționale atestate și ecologice certificate. Astfel, în pragul Sfintelor Sărbători de Crăciun, vizitatorii sunt invitați să redescopere gustul bucatelor de altădată, printre care și produsele tradiționale din zona Pleșcoi. La târg vor mai fi expuse brânzeturi din Brașov, cașcaval de Vlăsinești, iar iubitorii de pește pot găsi produse aduse de la Tulcea sau păstrăv afumat din Prahova. 
Între produsele care vor încânta vizitatorii târgului vor fi și Magiunul de prune de Topoloveni, prunele uscate de Leleasca (Olt) sau țuica din Argeș, precum și siropuri de muguri de brad sau flori de soc, produse din Covasna. 



Etichete: Calitate |  Crăciun |  pentru |  Pleșcoi |  Produse |  români |  Târgul |  tradiție |  tradiționale
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU