15 [APR 16] ECONOMIC Buzau
Vineri, 15 aprilie 2016

Oana Toma, plasată în FORBES de inovaţia HADAR CHALET

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
3 voturi 3451 vizualizari 3 comentarii news@sansanews.ro

Celebra revistă FORBES, dedicată alacerilor din toată lumea, a plasat-o pe buzoianca Oana Toma, în lista pentru anul 2016 a managerilor de succes, la secţiunea „30-sub 30” în care sînt prezenţi tineri oameni de afaceri români care au vîrsta de pînă în 30 de ani. Oana Toma este una dintre cele două fete ale omului de afaceri Constantin Toma şi împreună cu sora sa manageriază brandul de turism de lux Hadar Chalet din Munţii Buzăului. Forbes a publicat, recent, în varianta electronică o listă cu tineri oameni de afaceri români din toate domeniile economice, iar Oana Toma este prezentată sub titlul „30 sub30-Creatori de vacaţe”, cu o prezentare completă a brandului şi un portret al CO-OWNER and Marketing Hadar Chalet.

Articolul complet, AICI.   Etichete: CHALET |  FORBES |  HADAR |  inovaţia |  plasată
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 3   -3

Comentarii

Sava Groful
15 aprilie 2016
Extraordinar! Sa candideze in locul tatalui ei. E frumoasa, e desteapta, e tanara. Ia mai multe voturi ca tac\'su! Oana Toma la Palat si pe tata l-a salvat! Oana Toma la Palat, auditul rezolvat! Oana Toma la Palat, Psdeul impacat! Oana Toma la Palat si taticul onorat! Oana Toma la Palat , Buzaul tot daramat! Oana Toma pe Palat varul alb a aplicat!Oana Toma, te rugam, ia-i locul lu\' tatal tau! Boscodeala multumit ca Oana l-a-nlocuit!
Unchiul Toma
15 aprilie 2016
Ce metode invechite de campanie are Toma!Se da mare cu odraslele ca sa castige voturi. Cam primitiv! Ceva despre unchi , matusi , veri realizati nu are mai are ?Sa ne convinga si mai mult , desi nu mai e nevoie.Il votam oricum! E prea tare sa il ratam!
Varul Toma
15 aprilie 2016
Totdeauna, uitati-va in oglinda si intrebati-va ce este copilul vostru. Toma este un om care a realizat multe in viata, iar copiii sunt cea mai mare realizare, dincolo de fabrici si uzine.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU